Bestil gratis konsulentbesøg

3 fraktioners kildesortering. Låg for bioaffald

Gratis konsulentbesøg; Sammen finder vi løsningen

Det er en stor beslutning når organisationen skal omstille fra skraldespand til kildesortering / ny affaldsbeholder og der er ofte forskel på både krav og ønsker. Derfor står vi til rådighed og deler ud af vores erfaringer, som bygger på mere end 10 år med projektsalg omkring netop kildesortering. Det gælder kort sagt om at afdække behovet og få det oversat til en konkret løsning.
 
Kravene til affaldssortering ved kilden, ændres hele tiden i takt med at teknologien for sortering af materialer bliver mere effektiv. Derfor anbefaler vi generelt en løsning der kan bygges videre på i takt med at behov opstår. Typisk begynder virksomheder og institutioner med en 2 eller 3 rums affaldsbeholder og tilføjer så gradvist.
 
Vi møder gerne op til præsentation og rådgivning omkring Bica Serien, i forbindelse med projektsalg i Danmark, Finland, Norge, Sverige og Tyskland. 
 
Billeder fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse
Kildesortering klar til udplacering i det store hus

Skraldespand 200 stoppesteder i Oslo

 

Nye skraldespande og stoppesteder i Oslo | Projektsalg

200 stk. affaldsbeholdere udendørs var krævet til opgaven i Oslo. Valget faldt på Bica model 5075. Der var ønske om specifik RAL kode samt en tilpasning af sokkel. Samtidigt ønskede de ikke askebæger i toppen af skraldespanden, så det imådekom vi naturligvis også.

Nu står de smukt i det Norske og er endnu et eksempel på godt samarbejde. Vi kan hurtigt stille om, tilpasse og levere projektløsninger hurtigt, til rette tid og pris. 

Ude eller inde; Bica modellerne kan begge dele - 

Forskellen på inde - og ude affaldsbeholdere er dels korotionsklassen og dels materialetykkelsen. 

2-3 mm godstykkelse på udendørs affaldsbeholdere, elektrogalvanisering, rustfri stål plader i sokkel og top samt en meget kraftig coating, som også anvendes på hårdføre landbrugsmaskiner. 

Vi er kun en opringning eller en mail væk

Sverige, Danmark, Norge & Finland +45 8230 4000 

carbi@carbi.dk 

 

Tyskland Holland Belgien & England +31(0) 85 773 6000

md@carbi.nl

 
Affaldsbeholder projektsalg og udvikling sammen med kunder, former Carbi's DNA
Selv om vi løbende udvider vores produktportefølje, kan der være opgaver hvor tilpasninger er påkrævet. Det er faktisk sådan at mange nye gennemtænkte affaldstationer og affaldsbeholdere ser dagens lys. Det ligger simpelthen i vores DNA at carbi skal udvikle sig sammen med vores kunder.  
 
Det 75000 m² store messecenter i Stockholm skulle kildesortere fra 2019. De ønskede vores model 957 som udgangspunkt, blot med den 20º skrå input, så besøgende ikke kunne stille kopper og andet oven på beholderne. 
Små detaljer gør stor forskel på en affaldsbehoder
Bemærk at affaldsstationen her er på hjul. De er blot ikke synlige. På den måde undgår man smudsfælder og får et smukkere design. Front åbninger med softclose og magnet lukning gør daglig tømning nem. Intet skal løftes ovenud. De enkelte moduler holdes sammen via magneter; simpelt og effektivt!
 

Eksempel på affaldsbeholder kundetilpasning på Stockholm Messecenter

Der foreligger altid en del tegnearbejde, programmering og prototype fremstilling når der skal laves special modeller. Det er derfor nødvendigt at have en minimumsgrænse for antal når der skal laves nye eller tilpassede modeller. Groft sagt fordeler det sig som følger, men tag altid kontakt først så vi sammen finder balancen. Bestil gratis konsulentbesøg. Så kigger vi på mulighederne sammen. 

  • Affaldsbeholder ikke standard farve: 24 stk.
  • Affaldsbeholder simpel tilpasning: 24 stk.
  • Affaldsbeholder ny model: 48 stk.

Line

Tilpasset kildesortering afløser skraldespand

 

 

 

Eksempel på kundetilpasset affaldsbeholder / affaldssystem

Projektsalg på beholder der er kundetilpasset. Udgangspunkt model 868 på 3x65 liter. Kunden kunne bruge mere plads til restaffald så resultatet blev 65+65+95 liter.

Samtidigt var der krav til custom størrelser af piktogrammer, som vi tegnede, fik trykt og monteret til kunden i produktionsprocessen. 

Der blev taget udgangspunkt i Dansk Affaldsforenings varianter. 

Fra omkring 50 stk. pr. type, kan vi tilbyde montage af labels / piktogrammer inkluderet i grundprisen på beholderen. 

Du kan også spørge ind til idéer til design; hvad er muligt og hvad skal du helst undgå. F.eks. er det en fordel at vælge vaskbare piktogrammer samt afrundede hjørner og derfor ikke flosser når affaldsbeholderen tøres over med fugtig klud. 

Affaldsbeholder for sortering

 
Linje

Showroom for affaldsbeholder skraldespande og kildesortering

Carbi ApS Danmark

Kom forbi vores hovedkvarter og showroom i Danmark.

Vi har altid et stort udvalg af skraldespande, kildesortering mm. stående til inspiration. Kaffen kan være varm og friskbrygget, hvis du melder ankomst i forvejen.

 

Hammershusvej 12B

7400 Herning

+45 8230 4000

Skraldespande og kildesortering

 

 

 

 

 

Se vores kildesortering i Oslo

Besøg vores showroom i Norge

Du kan enten selv tage kontakt eller besøge adressen sammen med en af vores forhandlere i Norge.


Carbi AS

Andersrudveien 1

1914  Ytre Enebakk 

Tlf +47 90719110

 

Udendørs skraldespande i højeste kvalitet