Bestil gratis konsulentbesøg

3 fraktioners kildesortering. Låg for bioaffald

Ved et gratis konsulentbesøg, finder vi sammen løsningen
Det er en stor beslutning når organisationen skal omstille fra skraldespand til kildesortering og der er ofte forskel på både krav og ønsker. Derfor står vi til rådighed og deler ud af vores erfaringer, som bygger på mere end 10 år med projekter omkring netop kildesortering. Det gælder kort sagt om at afdække behovet og få det oversat til en konkret løsning.
 
Kravene til sortering ved kilden, ændres hele tiden i takt med at teknologien for sortering af materialer bliver mere effektiv. Derfor anbefaler vi generelt en løsning der kan bygges videre på i takt med at behov opstår. Typisk begynder vores kunder med en 2 eller 3 rums affaldsbeholder og tilføjer så gradvist.
 
Vi møder gerne op til præsentation og rådgivning omkring Bica Serien, i forbindelse med projektsalg i Danmark, Finland, Norge, Sverige og Tyskland. 
 
 
Billeder fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse
Kildesortering klar til udplacering i det store hus

 

 
Udvikling sammen med kunder, former Carbi's DNA
Selv om vi løbende udvider vores produktportefølje, kan der være sager hvor tilpasninger er påkrævet. Det er faktisk sådan at mange nye gennemtænkte affaldstationer og kildesorteringsmøbler ser dagens lys. Det ligger simpelthen i vores DNA at carbi skal udvikle sig sammen med vores kunder.  
 
Det 75000 m² store messecenter i Stockholm skulle kildesortere fra 2019. De ønskede vores model 957 som udgangspunkt, blot med den 20º skrå input, så besøgende ikke kunne stille kopper og andet oven på beholderne. 
Små detaljer gør stor forskel
Bemærk at staionen her er på hjul. De er blot ikke synlige. På den måde undgår man smudsfælder og får et smukkere design. Front åbninger med softclose og magnet lukning gør daglig tømning nem. Intet skal løftes ovenud. De enkelte moduler holdes sammen via magneter; simpelt og effektivt!
 
 

Eksempel på kundetilpasning på Stockholm Messecenter

Der foreligger altid en del tegnearbejde, programmering og prototype fremstilling når der skal laves special modeller. Det er derfor nødvendigt at have en minimumsgrænse for antal når der skal laves nye eller tilpassede modeller. Groft sagt fordeler det sig som følger, men tag altid kontakt først så vi sammen finder balancen.

  • For ikke standard farve: 24 stk.
  • For simpel tilpasning: 24 stk.
  • For ny model: 48 stk.

Tilpasset kildesortering afløser skraldespand
Eksempel på en beholder der er kundetilpasset. Normalt er er model 868, som er udgangspunktet for overstående, 3x65 liter. Kunden ønskede 65+65+95 liter. Samtidigt var der krav til custom størrelser af piktogrammer, som vi tegnede, fik trykt og monteret til kunden. Der blev taget udgangspunkt i Dansk Affaldsforenings varianter. Ordremængde samlet set var 1000 stk. Fra 100 stk. pr. type, kan vi tilbyde montage af piktogrammer inkluderet i grundprisen på beholderen. 

Showroom for skraldespande og kildesortering

Carbi ApS Danmark

Kom forbi vores hovedkvarter og showroom i Danmark.

Vi har altid et stort udvalg af skraldespande, kildesortering mm. stående til inspiration. Kaffen kan være varm og friskbrygget, hvis du melder ankomst i forvejen.

 

Hammershusvej 12B

7400 Herning

+45 8230 4000

Skraldespande og kildesortering

 

 

 

 

 

Se vores kildesortering i Oslo

Besøg vores showroom i Norge

Du kan enten selv tage kontakt eller besøge adressen sammen med en af vores forhandlere i Norge.


Carbi AS

Andersrudveien 1

1914  Ytre Enebakk 

Tlf +47 90719110

 

Udendørs skraldespande i højeste kvalitet